Çanak Anten Kurulumu ve Uydu Kurulumu

30 dakikada hızlı servis. Garantili kurulum, garantili tamir. Kayseri'nin her yerine hizmet. En yüksek kalite, en uygun fiyat. Servisle görüşmek için lütfen arayın.

Uydu çanak kurulumu

Asel Elektronik olarak yıllardır çanak anten kurulumu, uydu kurulumu, merkezi uydu kurulumu hizmeti veriyoruz. Kayseri'de faaliyet gösteren firmamız, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Gerek kurulumunu yaptığımız, gerekse de tamir işlemi yaptığımız çanak anten ve uydular için parça ve işçilik garantisi veriyoruz.

Bizimle iletişime geçip servis talep etmeniz durumunda bulunduğunuz adrese 30 dakika içerisinde ulaşarak gerekli kurulum veya tamir işlemlerini başlatıyoruz. Servis aracımızda en çok kullanılan yedek parçalar ve tamir ile kurulumu gerçekleştirmek için lazım olabilecek bütün alet ve teçhizatlar bulunmaktadır. Alanında uzman ekibimiz bu sayede her türlü arızayı kısa sürede tamir etmekte ve her türlü kurulumu hızlı bir şekilde tamamlamaktadır.

Merkezi Uydu Sistemleri ve Anten Kurulumu

Merkezi uydu sistemlerinin asıl amacı apartmanlarda, sitelerde, otellerde, kısacası insanların toplu bir şekilde yaşadıkları konutlarda ve binalarda, çok sayıda çanak anten kurulumu yapmanın önüne geçerek hem tasarruf sağlamak hem de oluşabilecek görüntü kirliliğini önlemektir.

Asel Elektronik olarak merkezi uydu sistemi kurulumunu profesyonelce yapıyoruz. Hızlı servis, garantili hizmet sunuyoruz. Merkezi uydu sistemleri kurulumu, tamir ve bakımı için bizden garantili hizmet alabilirsiniz.

Çanak Anten Kurulumu, Uydu Kurulumu, merkezi uydu kurulumu

Çanak Anten Kurulumu Fiyatları Ne Kadar?

Çanak anten kurulumu fiyatları şunlara göre değişmektedir:

  • Çanak anten ölçülerine
  • Çanak anten markasına
  • Kullanılacak kablo miktarına
  • Kurulum yapılacak adresin uzaklığına
  • Uydu alıcısı istenip istenmediğine
  • Uydu alıcısı markasına

Bütün bunlar, çanak anten kurulumu fiyatlarını etkilemektedir. Her müşterinin ihtiyacı farklı olduğu için fiyatlarda değişim olabilmektedir. Daha sağlıklı ve kesin fiyat almak için lütfen servisimizi arayın. Fiyat bilgisi ve kurulum süreci hakkında size yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar.

Kayseri Çanak Anten Kurulumu Servisi

Çanak Anten Kurulumu Ne Kadar Sürer?

Evinizin veya dairenizin konumuna göre çanak anten kurulum süresi değişim göstermektedir. Çanak anten kurulumu konusunda uzman olan ekibimiz ortalama 15-20 dakika içerisinde çanak anten kurulumunu tamamlarlar. 

Çanak Anten Kurulumu Kendim Yapabilir Miyim?

Bu sorunun cevabı hem evet, hem de hayır. Çanak anten kurulumu sağlam yapmak ve randımanlı çalışmasını sağlamak için hem servis ekibinin tecrübeli olması gerek, hem de anten kurulumunun doğru yapıldığını ölçmek için bazı ölçüm aletlerinin bulunması gerek. Bu ölçüm aletlerinin fiyatı ise çanak anten fiyatlarından çok çok daha yükse. Bu yüzden çanak anten ve uydu kurulumunu bu işten anlayan, tecrübeli ve uzman bir ekibe yaptırmanız çok önemli.

Çanak anten kurulumu veya uydu kurulumu konusunda tecrübeniz varsa ve gerekli ölçüm aletlerine sahipseniz, çanak anteni kendiniz kurabilirsiniz.

Hangi İlçelere Hizmet Veriyoruz?

Kayseri'nin Talas, Kocasinan, Melikgazi ve Hacılar ilçeleri başta olmak üzere bütün ilçelere hizmet veriyoruz. Genel olarak şehir merkezine yakın ilçelere 30 dakika içerisinde servis ekibi yönlendiriyoruz. Şehir merkezine uzak ilçelere servis göndermemiz biraz daha zaman alabiliyor.

Detaylı bilgi almak ve servisle görüşmek için lütfen bizi arayın. 0542 172 74 38 numara üzerinden haftanın her günü bizimle iletişime geçebilir ve hizmet alabilirsiniz.

Hangi Mahallelere Hizmet Veriyoruz?

Fevzi Çakmak, Anayurt, Erkilet, İldem, Belsin, Mimsin, Gültepe, Yıldırım Beyazıt, Mimarsinan, Hürriyet, Bahçelievler, Esenyurt, Esentepe, Argıncık, Boztepe, OSB, Uğurevler, Erciyesevler, Tuna, Alparslan gibi Kayseri'nin bütün mahallelerine hizmet veriyoruz.

Hangi Mahallelere Hizmet Veriyoruz?

Fevzi Çakmak, Anayurt, Erkilet, İldem, Belsin, Mimsin, Gültepe, Yıldırım Beyazıt, Mimarsinan, Hürriyet, Bahçelievler, Esenyurt, Esentepe, Argıncık, Boztepe, OSB, Uğurevler, Erciyesevler, Tuna, Alparslan gibi Kayseri'nin bütün mahallelerine hizmet veriyoruz.

Telefon Et