Ses Var Görüntü Yok Arızası Tamiri

Tv Sinyal yok renkleri

Televizyonda ses var görüntü yok arızasına kesin ve kalıcı çözüm sunuyoruz. Aynı gün içerisinde tamir ve teslim. Üstelik Parça ve işçilik garantili. Servisle görüşmek için lütfen arayın.

Televziyonda Ses Var Görüntü Yok Sebebleri
Televizyon içerisindeki led lambalar, ses var görüntü yok, tv led değişimi

TV LED Değişimi

Televizyonda ses var ancak herhangi bir görüntü yoksa bu arızaya sebep olabilecek birçok sebep olabilir. Ancak bunların arasında en çok karşılaşılan sorun, TV içerisindeki LED şeritlerde bulunan bazı LED'lerin bozulması ve bu yüzden ekrana yansıyan görüntünün karanlık olmasıdır.

Televizyon içerisinde bulunan LED lambalar, elektrik akımındaki dalgalanmalar veya televizyonun yaşına göre zamanla bozulabilmektedir. Bu LED şeritlerde buluna lambalardan bir tanesinin bile bozulması, bütün lambaların sönmesine sebep olur.

Asel Elektronik olarak bu tür durumlarda iki çözüm sunuyoruz. Bunlardan birincisi, televizyon içerisinde bulunan bütün LED şeritleri değiştirmektir. Bunların tamamını değiştirdiğimizde, yapmış olduğumuz tamir daha uzun ömürlü olur. Televizyonların LED şeritleri takım halinde satıldığı için sadece arızalı LED'i değiştirmek mümkün değildir. Dolaysıyla TV LED değişimi gerçekleştirildiğinde, TV içerisindeki bütün LED lambalar yenilenmiş olur. Asel Elektronik olarak bu çözümü tercih etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü televizyonun içerisindeki bütün LED lambalar yenilendiği için aynı arızayla karşılaşma ihtimaliniz minimuma indirgenmiş olur.

TV LED Tamiri

Sunuyor olduğumuz bir başka çözüm ise arızalı LED lambanın tamiridir. Bu durumda televizyonun içerisindeki LED şeritleri değiştirmeyiz ve sadece arızalı olan lambayı tespit eder ve onu tamir ederiz. Bu çözümün sunduğu başlıca avantaj ise; LED değişimine göre maliyetinin düşük olması. Dezavantajı ise; televizyonun içerisindeki LED şeritler değiştirilmediği için ilerleyen zamanlarda farklı lambalar da arıza verebilir.

Televizyon içerisindeki LED şeritler, ses var görüntü yok, tv led değişimi

Asel Elektronik Farkı

Ücretsiz Arıza Tespiti: Televizyonunuz arızalandığında lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Çünkü her türlü TV arızası tespitini ücretsiz yapıyoruz. TV arızaları hakkında bizden bilgi alabilir ve bu bilgiler ışığında daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

Hızlı Servis: Arızalı TV onarımını mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlıyoruz. Çoğu TV'lerin tamiri 1 gün içerisinde tamamlanır. Ardından televizyonunuz adresinize teslim edilir.

Garantili Tamir: Kullanmış olduğumuz yedek parçalar ve yapmış olduğumuz tamir garantilidir. 

Kayseri'nin Her Yerine Hizmet: Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçeleri başta olmak üzere tüm Kayseri'ye hizmet veriyoruz. Bütün mahallelere kısa süre içerisinde servis ekibi ulaştırıyoruz.

Müşteri Memnuniyeti Çok Önemli: Asel Elektronik olarak yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. Amacımız her zaman kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktır.

Yerinde Tamir İmkanı: Tam donanımlı servis aracımızın içerisinde gerekli teçhizatları taşıyor ve mümkün olan durumlarda yerinde TV tamiri yapıyoruz.

Uygun Fiyat: Tüm tamir işlemleri için parça artı işçilik fiyatını size detaylı olarak bildiriyor ve başka hiçbir masraf olmadan uygun fiyata tamir yapıyoruz.

Televizyonunuzun markası ve boyutu ne olursa olsun, alanında uzman ve deneyimli ekibimiz her türlü arızayı kısa sürede tamir eder, böylece en sevdiğiniz program ve filmleri izlemeye devam edebilirsiniz.

TV Tamircisi Asel Elektronik Yol Tarifi

Markası ne olursa olsun televizyonunuzda ses var görüntü yok ise bizimle iletişime geçerek tamir hizmeti alabilirsiniz. Ses var görüntü yok arızasını garantili tamir ediyor ve aynı gün teslim ediyoruz.

Her marka TV LED Değişimi hizmetini Kayseri'nin her yerine sunuyoruz.

Telefon Et